cheerful.gif image by totaly_linnChange ikons??cheerful.gif image by totaly_linn
V tom případě napiš do komentů

Vote for me
~Here- SONB
~Here- SONS
~Here- SONB
~Here- SONK
~Here- SONH

Kompletní wyhodnocení

30. června 2009 v 17:51 | ČoKoŁáĐQa škrábe... |  V.I.P.
Tááákže se můžete podíwat jak jste dopadly x) Nikomu sem nepřidáwala ani neubírala prostě se mi to takhle zdá fér. Jinak sem se dopočítala na neuwěřitelných 47 Affs !! To se nedá xĐĐ Takže bych měla wšude wítězit jenže některá Affs mě nenawštěwují a tak jim hrozí smazání!!!


Těhlech 6 Affek má ještě šanci že je nesmažu pokud mi o sobě dají wědět nebo pokud mě začnou nawštěwowat. Toť wše!!! Teda ještě potřebuju hlásky xĐĐ
Wám wšem co ste hlásli patří můj welkej děk xĐĐ

Btw: Mám si teda nastawit ten melounowej dess?? >cŁicK<
Comments PŁsSs
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lady.Ouu Lady.Ouu | Web | 30. června 2009 v 18:52 | Reagovat

Mno tak newa o pokus to stalo

2 Sweet CuP.CaQe°°your aFFs Sweet CuP.CaQe°°your aFFs | Web | 30. června 2009 v 19:08 | Reagovat

docela dobře si mě trefila :D s tím hodnocením... No, newm co bych na to řekla..Prostě mám ráda moje esbénka a nechci je ztratit..jsem věrná :D

3 MartyGIRL♥SB♥ MartyGIRL♥SB♥ | Web | 30. června 2009 v 19:37 | Reagovat

VYHODNOCENÍ SB!!!!
kukni jak si dopadla...
http://maatessss.blog.cz/0906/vyhodnoceni-sb-pocet-komentaru-od-15-6-do-29-6
nezapomen pisnout komenta at vim že o tom viš ;-)

4 susenka susenka | Web | 30. června 2009 v 20:17 | Reagovat

mocinky krásný blogísek nechceš se juknout ke mě na blog a zanechat komentíčke plsky a děkuji !!!

5 Lenush.Qa-Your SBéénko :) Lenush.Qa-Your SBéénko :) | Web | 30. června 2009 v 20:55 | Reagovat

ten melonovy dess je super!

6 Andynka Andynka | Web | 30. června 2009 v 20:55 | Reagovat

ahojky na mojem blogu je poznávačka. Byla bych ráda kdyby ses zapojila..srry za reklamu

7 Mis[s-Hanička•tvé lowe affs Mis[s-Hanička•tvé lowe affs | Web | 1. července 2009 v 8:23 | Reagovat

Plsky nemaz si me sem pozastavenii a jo je drsne ze mame stejne vizo chodim do sedme ty?

8 CiThRuSsS © → L♥we Aff </3 CiThRuSsS © → L♥we Aff </3 | E-mail | Web | 1. července 2009 v 8:51 | Reagovat

6 hlas :-)

9 Lady_KiKuŠé-*SB* Lady_KiKuŠé-*SB* | Web | 1. července 2009 v 9:43 | Reagovat

Dneska sem tu byla a jsem ráda žhe sis mě nechala...a budu se snažit at sem tu častěji;) =)

10 *Pretty>Rainßow* *Pretty>Rainßow* | Web | 1. července 2009 v 10:10 | Reagovat

Ahoj, u mně je Big-SONB, přihlásíš se prosím??

11 Sweet CuP.CaQe°°your aFFs Sweet CuP.CaQe°°your aFFs | Web | 1. července 2009 v 11:34 | Reagovat

no, a pozastavuješ teda nebo nee? ×D
jinak, u mě je mini SONB, tak jestli chceš, kukni ke mě... ×D

12 >> sEXy d!AmOnT* << yOUr LowiNG SB =O* >> sEXy d!AmOnT* << yOUr LowiNG SB =O* | Web | 1. července 2009 v 12:37 | Reagovat

OU bejbéé mam se upe LUXUSNĚ!! a cho ty?♥

13 LuC* LuC* | Web | 1. července 2009 v 13:40 | Reagovat

Mooc pěkný blog..nechceš spřátelit?

14 CiThRuSsS © → L♥we Aff </3 CiThRuSsS © → L♥we Aff </3 | E-mail | Web | 1. července 2009 v 13:47 | Reagovat

Tož žiju, tk goOd :-D a co ty? :-)

15 Berluška SBéčQQQo Berluška SBéčQQQo | Web | 1. července 2009 v 13:49 | Reagovat

jj

16 MartyGIRL♥SB♥ MartyGIRL♥SB♥ | Web | 1. července 2009 v 13:50 | Reagovat

Hele tos psala ty nebo někdo za tebe?? že prej jaky mám heslo ses ptala!

17 CiThRuSsS © → L♥we Aff </3 CiThRuSsS © → L♥we Aff </3 | E-mail | Web | 1. července 2009 v 13:53 | Reagovat

Njn :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama